DECOSTAR EN ASHLEIGH & BURWOOD
Verrijk uw winkel met de betoverende geuren van Ashleigh & Burwood. Dit prestigieuze geurmerk staat al sinds 1993 bekend om zijn unieke en hoogwaardige geurproducten. Ashleigh & Burwood biedt een breed scala aan geuren aan om elke ruimte in huis te transformeren. De innovatieve geurlampen zijn een uniek product op de markt van woondecoratie en het klassieke design biedt een mooie toevoeging aan uw assortiment.
Wilt u een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op.

Of bekijk alle verkooppunten in onze storelocator, klik hier.
DE COLLECTIE
Decostar is distributeur van Ashleigh & Burwood voor Nederland, Duitsland en Oostenrijk. De collectie van Ashleigh & Burwood bestaat uit geurlampen, geur oliën, gift sets met geurlamp en geurolie, roomsprays, geurzakjes, geurstokjes en de bijbehorende navulling. Alle items zijn te ontdekken in onze showroom in Apeldoorn. Maak een afspraak.
Op zoek naar een uniek geuritem in uw assortiment? De geurlampen van Ashleigh & Burwood zijn de perfecte keuze. Deze stijlvolle en eenvoudige accessoires verspreiden door middel van de verschillende geur oliën een verfijnde geur, waardoor elk huis wordt gevuld met een subtiel parfum. Ontdek het assortiment in onze webshop en laat u verleiden door de magie van Ashleigh & Burwood.
Wilt u weten hoe de geurlamp werkt bekijk dan deze video.