Bezoek Decostar op de beurs
Uiteraard vindt u Decostar op de belangrijke internationale en regionale beurzen voor woondecoratie. Hét moment om ongedwongen kennis met ons te maken in een professionele en inspirerende setting. Sterker nog: op deze beurzen bent ú onze belangrijkste gast!

Weten waar en wanneer u ons kunt ontmoeten? U vindt hieronder onze actuele beurzen agenda. Wij heten u van harte welkom en kijken nu al uit naar uw komst!
DECOSTAR beurzen
DECOSTAR beurzen
Trendset
TrendSet is de internationale vakbeurs voor interieur, inspiratie en lifestyle in München. Als grootste vakbeurs in zijn soort in het Zuid-Duitstalige gebied trekt TrendSet jaarlijks in januari en juli ongeveer 35.000 vakbezoekers van inkopers en topbeslissers in alle vormen van detailhandel. Hier tonen grote en kleine bedrijven, marktleiders, nicheleveranciers en nieuwkomers de hele verscheidenheid aan trendproducten uit de wereld van Interiors & Lifestyle.

Trendset
6, 7 & 8 Juli 2024

Hal A1, stand A20 + A21

Nordstil
Als noordelijke hub trekt Nordstil elk jaar talrijke kopers aan boord - hier bestelt de Noord-Duitse detailhandel en nog veel meer innovatieve producten voor hun assortiment. Veel impulsen en een assortiment dat nergens anders te bekennen is in het noorden!

Nordstil
27 t/m 29 Juli 2024

Hal A1, stand D10

Trendz
Trendz is hét inspiratie– en inkoopmoment op het gebied van home decoratie & lifestyle. Wilt u nieuwe collecties inkopen om uw klanten te verrassen? Dan bent u op onze stand bij vakbeurs Trendz aan het juiste adres. Ontdek onze producten in drie dagen, voel de sfeer en prikkel uw zintuigen.

Trendz
25 t/m 27 Augustus 2024

Stand E120 & F120

Christmasworld
Decostar is aanwezig op 's werelds toonaangevende vakbeurs voor kerst- en seizoensdecoratie: Christmasworld in Frankfurt am Main. Reis naar Frankfurt am Main af om de meest prachtige artikelen en thema's te bekijken op onze stand. Ontdek onze producten en wordt geïnspireerd voor voor het komende najaarsseizoen.

Christmasworld
7 t/m 11 Februari 2025