Vacature Magazijn medewerker

Wil jij werken voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf binnen de woonbranche? Kom dan werken als Magazijnmedewerker (32-40 uur) bij Decostar B.V. in IJsselmuiden.Wij zijn een groothandel in woondecoratie gevestigd in Apeldoorn. Met een inspirerende collectie vol sfeervolle woondecoratie van ons eigen merk Countryfield, aangevuld met diverse geurmerken, kunnen wij een grote doelgroep op de markt bedienen. Wij leveren aan groothandels, winkeliers, grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met een grote showroom in Apeldoorn beschikken wij over een distributiecentrum in IJsselmuiden. Er werken ruim 75 enthousiaste medewerkers binnen de organisatie. Wij vinden het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan ons te binden om de positieve ontwikkeling voort te kunnen zetten.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een:

Magazijnmedewerker (32-40 uur)
Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Als Magazijnmedewerker maak je deel uit van een jong, dynamisch en enthousiast team. Je vervult een belangrijke rol binnen de verwerking van alle uitgaande en inkomende goederenstromen in ons magazijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het picken van orders met behulp van voicepicking, het verwerken van samples, reachtruckwerkzaamheden, controlewerkzaamheden en het laden en lossen van vrachtwagens. Tijdens de rustige periodes werk je in een verschoven dagdienst, en van juli t/m september in een tweeploegendienst met 50% toeslag na 18:00 uur. Werk jij nauwkeurig en word jij enthousiast van deze veelzijdige functie? Dan zoeken wij jou!

WIE BEN JIJ?
Jij bent nauwkeurig, gedreven en een echte teamplayer. Heb jij ook een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ben je stressbestendig, en heb je affiniteit met logistiek? Perfect! Heb óf ben jij dan ook nog:
★ Goede samenwerkings- en communicatieve vaardigheden
★ Goede fysieke gesteldheid
★ Bereidheid om de handen uit de mouwen te steken
★ De beheersing van de Nederlandse (in woord en geschrift) en Engelse (in woord) taal.
★ Woonachtig op bereisbare afstand van IJsselmuiden.
Check, check en check? Lees dan verder!

WAT BIEDEN WIJ?
Wij bieden jou een uitdagende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens en het succes van onze onderneming. Je kan rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.


SOLLICITEER DIRECT
Heb jij interesse in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV naar r.geul@decostar.nl onder vermelding van “Magazijnmedewerker”. Voor vragen kun je contact opnemen met Supply Chain Manager Bastiaan Vosselman, telefoonnummer 06 28 75 65 22. Het opvragen van referenties kan behoren tot de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.