WIJ ZIJN DECOSTAR
Dé internationale groothandel voor professionals uit de interieurbranche. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en volgens de laatste trends. Van prachtige decoratieve objecten tot functionele meubelstukken, ons assortiment biedt een ruime keuze. Al meer dan 20 jaar!

Wij zijn er trots op om een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten aan te bieden aan verschillende afnemers in de interieurbranche. Elk halfjaar stellen onze professionals de unieke en stijlvolle producten samen tot onze populaire basis-, zomer- en wintercollectie. De collecties worden met zorg samengesteld tot inspirerende thema’s met complete ready-to-buy looks voor elke interieurstijl.
ONZE MISSIE
Het samenstellen van inspirerende collecties boordevol woondecoratie voor een brede doelgroep zien wij als onze missie. In de wereld van woondecoratie telt voor ons maar één aspect: gevoel voor de allerlaatste trends. Onze getrainde en ervaren trendwatchers oriënteren zich permanent via allerlei kanalen, analyseren de laatste trends en vertalen deze trends in, voor onze klanten, inspirerende thema’s.

We streven ernaar ons gevoel voor de laatste trends in de markt voor woondecoratie aan eigen productinnovatie te koppelen. Hierin werken wij nauw samen met onze klanten. Dit resulteert in unieke woondecoratie.
BEZOEK ONZE SHOWROOMS
U vindt de nieuwe collecties in onze inspirerende showrooms in Apeldoorn en Brussel. Ons ervaren team staat voor u klaar om u persoonlijk te ondersteunen bij het vinden van de juiste producten en uw nieuwe collectie samen te stellen.

Mis de kans niet om onze prachtige producten te ontdekken en laat ons u begeleiden bij het samenstellen van uw nieuwe wooncollectie. Maak een afspraak via de button om een van onze showrooms te bezoeken.