Bezoek onze showroom
Decostar bezoek onze showroom in Apeldoorn & Brussel
Decostar bezoek onze showroom in Apeldoorn & Brussel
SHOWROOM APELDOORN
In onze 2500m2 grote showroom stapt u in een inspirerende wereld vol woondecoratie en kleinmeubelen. Hier vindt u de mooiste en meest trendy decoratieartikelen voor huis en tuin onderverdeeld in verschillende thema's. Onze collectie woondecoratie en kleinmeubelen is zorgvuldig samengesteld om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen.

Tijdens uw bezoek aan onze showroom wordt u begeleid door één van onze accountmanagers. Zij helpen u bij het uitzoeken van artikelen die het best passen bij uw collectie. Kom langs, laat u betoveren door onze prachtige collectie. We kijken uit naar uw komst! Maak een afspraak via de button. Niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Vraag naar de mogelijkheden of kijk rond op onze webshop!
SHOWROOM BRUSSEL
Naast Apeldoorn hebben wij in Brussel ook een uitgebreide showroom vol met trendy woonaccessoires en kleinmeubelen voor huis en tuin. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van een inspirerende omgeving waarin u kunt rondkijken en nieuwe ideeën kunt opdoen voor uw winkelassortiment.

Tijdens uw bezoek aan onze showroom in Brussel wordt u geïnspireerd en geadviseerd. Ons ervaren team staat klaar om u persoonlijk te ondersteunen bij het vinden van de juiste producten en uw nieuwe collectie samen te stellen. Ze hebben jarenlange kennis van onze collectie en kunnen u deskundig advies geven over het combineren van verschillende decoratie artikelen. We kijken uit naar uw komst! Maak een afspraak via de button. Niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Vraag naar de mogelijkheden of kijk rond op onze webshop!