Vacature Grafisch vormgever (24-32 uur)

Wil jij werken voor een snelgroeiend en ambitieus bedrijf binnen de woonbranche? Kom dan werken als
grafisch vormgever bij Decostar B.V.Decostar B.V. is een groothandel in woondecoratie gevestigd in Apeldoorn. Met een inspirerende collectie vol sfeervolle woondecoratie van ons eigen merk Countryfield, aangevuld met diverse geurmerken, kunnen wij een grote doelgroep op de markt bedienen. Wij leveren aan groothandels, winkeliers, grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met een grote showroom in Apeldoorn beschikken wij over een distributiecentrum in IJsselmuiden.

Er werken ruim 75 enthousiaste medewerkers binnen de organisatie. Wij vinden het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan ons te binden om de positieve ontwikkeling voort te kunnen zetten.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een:

Grafisch vormgever (24-32 uur) Als ondersteunend grafisch medewerker op onze marketingafdeling ben je een belangrijke schakel binnen ons team. Je houdt je vooral bezig met het bewerken van de sfeer- en productfoto’s die worden gemaakt in de fotostudio of tijdens fotoshoots en zorgt dat deze goed in onze systemen komen te staan. Een groot aspect van jouw functie is dan ook het up-to-date houden van deze systemen en te inventariseren welke foto’s nog moeten worden gemaakt.

Zijn er geen sfeerfoto’s van de hanglampen? Check! Dan plan jij een fotoshoot in met onze fotograaf zodat deze producten worden gefotografeerd.
Het is daarnaast belangrijk dat jij onze afdeling ook kan ondersteunen met het vormgeven en ontwerpen van de visuele communicatie binnen Decostar en de bijbehorende merken. Denk hierbij aan het ontwikkelen en uitwerken van reclame-uitingen, verpakkingen, POS materiaal, mailingen, labels van artikelen, uitnodigingen en content voor sociale media.

Om deze veelzijdige en creatieve functie goed uit te kunnen oefenen beschik jij over:
★ Afgeronde opleiding richting grafisch (Grafisch Lyceum, Cibap of soortgelijk)
★ Goede kennis van het Adobepakket zoals: InDesign, Illustrator, Photoshop en Lightroom
★ Kennis van Microsoft Office,Spottler, Wordpress en Sociale Media kanalen is een pré
★ Affiniteit met fotografie en camera’s is een pré
★ Goede samenwerkings- en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

Wie ben jij?
Jij bent creatief, enthousiast en gedreven. Je hebt zin in een nieuwe uitdaging, toont initiatief en maakt je werk graag eigen. Heb je affiniteit met de woonbranche, ben jij goed in organiseren en woon jij op bereisbare afstand van Apeldoorn? Perfect!

Wat bieden wij?
Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar je veel kunt leren binnen een enthousiast en betrokken team. Jouw kennis en input speelt een belangrijke rol in de groei van onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens en het succes van onze onderneming. Je kan rekenen op arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de functie en jouw prestatie.

Solliciteer direct
Heb jij interesse in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV uiterlijk vóór 05 juli 2024 naar r.geul@decostar.nl onder vermelding van “Grafisch vormgever 24-32 uur”. Voor vragen kun je contact opnemen met hoofd Marketing & Styling Sietse Hoogstede, telefoonnummer 06 55 46 10 92. Het opvragen van referenties kan behoren tot de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.