DECOSTAR & VILLAGE CANDLE
Met Village Candle stapt u binnen in een wereld vol verwondering en rustgevende momenten. De uitgebreide collectie biedt voor elke gelegenheid en elk seizoen een geur die de zintuigen laten prikkelen. Een mooie toevoeging aan het cadeau assortiment of wanneer uw klanten zichzelf willen trakteren op een vleugje luxe. De Village Candle geurkaarsen maken van elk moment een bijzondere geurbeleving. Vul uw assortiment aan met de magie van Village Candle.

Meer weten over het merk Village Candle? Vraag het ons gerust. Wilt u een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op.
DE VILLAGE CANDLE COLLECTIE
Met de passie voor het maken van parfums, worden alle geuren geboren in Maine Amerika en met de grootste zorg en vakmanschap geproduceerd. De geurkaarsen van Village Candle produceren bij elk gebruik een schone verbranding, een gelijkmatige waxpool en een consistente geurafgifte. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten.

Bekijk de gehele collectie in onze webshop en laat u verleiden door de verschillende geuren. Zelf ervaren waarom Village Candle de favoriete keuze is van geurliefhebbers over de hele wereld? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Brussel.